Vandra med Henrik - Julia Messelt
Vandra med HenrikApril 08, 2024x
18
43:2939.81 MB

Vandra med Henrik - Julia Messelt

I det här avsnittet av Vandra med Henrik möter vi Henriks granne Julia Messelt, TV-producent, regissör och programledare.

Henrik och Julia tar en promenad i skogen och samtalar om allt mellan himmel och jord.

Julia delar med sig av minnen från uppväxten i jämtländska Duved och Åre, och vi får höra om hennes erfarenheter av att jobba på lokal-TV i Åre och med morgonradio i P3.

De diskuterar också kreativitet och hur de själva jobbar med att skriva manus.

Julia berättar öppenhjärtigt om sina upplevelser av att föda barn.

Henrik och Julia reflekterar över hur det är att bo nära naturen jämfört med i stan, och omkringliggande sociala koder som att hälsa på främlingar man möter.

Vi får ta del av deras gemensamma minnen från tiden då de jobbade ihop på Bolibompa, och de delar sina tankar kring AI med dess potentiella fördelar och nackdelar. Även favoritårstider och vädret avhandlas... ja du hör ju själv va mysigt det blir!

Mer om Henrik Ståhl: https://linktr.ee/Henrikstahl.


OM JULIA:

Julia Messelt är Kristallenvinnande TV-producent och regissör med en bakgrund som programledare på SVT. Hon bor också granne med Henrik, även om han nästan aldrig dyker upp när hon bjuder in honom.

Här kan du följa Julia på Instagram: https://www.instagram.com/juliamesselt/

Vill du slippa reklamen? Bli plusmedlem: https://plus.acast.com/s/vandra-med-henrik.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.