Vandra med Henrik - Jonna Jinton
Vandra med HenrikMay 13, 2024x
23
34:4131.77 MB

Vandra med Henrik - Jonna Jinton

Henrik tar med dej på en promenad genom Djurgården i Stockholm, men den här gången har han sällskap av den populära youtubern och konstnären Jonna Jinton.


I ett öppenhjärtigt och personligt samtal reflekterar de över hur de på många sätt känner igen sig i varandra - i behovet av att både vara sociala och nå ut till människor, men samtidigt få dra sig undan och vara för sig själva.


Jonna berättar om uppväxten i Stenungsund och längtan till Norrland där hon nu bor, omgiven av den natur som hon alltid fascinerats så starkt av.


Tillsammans resonerar de kring hur man även digitalt kan känna någons energi och koppla samman med människor man aldrig träffat. Med över 5 miljoner följare på Youtube har Jonna lyckats skapa en varm och fin stämning bland sina hängivna tittare.


Under vandringen genom det vackra Djurgården hittar Henrik och Jonna ett nytt sätt att inspirera varandra - att skapa mer avslappnade vardagliga videor, utan prestationsångest. En inspirerande och tankeväckande pratstund om skapande, naturens betydelse och att finna sin plats i tillvaron.


Mer om Henrik: https://linktr.ee/Henrikstahl


Om Jonna Jinton:

Jonna Jinton är Konstnär, musiker, filmskapare fotograf och Youtuber med över 5 miljoner följare på Youtube. Hon är som allra störst utomlands där hon trollbinder sin publik med sina ärliga autentiska och stämningsfulla skildringar av sitt liv i den lilla byn Grundtjärn. Hon är också Henriks stora förebild och inspiration, vilket, såklart, sätter lite prägel på just detta möte.

Mer om Jonna här: https://www.youtube.com/@jonnajinton


For a translated transcription of the conversation with Jonna, click here: https://www.dropbox.com/scl/fi/ynrtck8lwr7bblt9nrp6l/Wander-with-Henrik-Jonna-Jinton.pdf?rlkey=vbkh7aw22xos6gv7vkhyeg275&dl=0

Vill du slippa reklamen? Bli plusmedlem: https://plus.acast.com/s/vandra-med-henrik.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.