Vandra med Henrik - Arash Gilan
Vandra med HenrikMay 20, 2024x
24
34:2931.58 MB

Vandra med Henrik - Arash Gilan

Henrik och Arash Gilan, VD för marknadsföringsbyrån Viva och författare till boken "I Love AI", vandrar genom Uppsala och för ett personligt och fascinerande samtal om allt från stadens betydelse för dem, till föräldraskapet och kyrkornas skönhet.

Men framförallt diskuterar de AI:s utveckling och hur den, likt tidigare tekniska revolutioner, väcker både rädsla och existentiella frågor om mänsklighetens natur. Är AI ett hot eller en möjlighet för oss att utvecklas? Arash menar att AI tvingar oss att konfrontera de svåra frågorna om vilka vi egentligen är, bortom vår intelligens och förmågor.

Längs vandringen reflekterar de också kring vikten av att prioritera sin tid och att ägna sig åt sådant som bidrar till personlig och andlig utveckling.

Ett samtal som spänner över de stora livsfrågorna såväl som de små, vardagliga ögonblicken - allt medan de strosar genom Uppsalas gator och sevärdheter.


Mer om Henrik här... https://linktr.ee/Henrikstahl


OM ARASH GILAN:

Arash Gilan är en mångfacetterad entreprenör och visionär inom tech-branschen. Som VD för byrån Viva står han i frontlinjen för den digitala utvecklingen. Men Arash är mer än en framgångsrik företagsledare. Genom sina tre böcker och den populära VD-Podden delar han generöst med sig av sin expertis inom allt från AI och digitalisering till ledarskap och marknadsföring. Med en sällsynt kombination av djup kunskap, nyfikenhet och inspirerande framtoning har Arash blivit en tongivande röst i samhällsdebatten. Han brinner för att förstå och forma vår digitala framtid, utan att förlora siktet på de mänskliga aspekterna. Arash är kort sagt en visionär vars tankar är värda att ta del av för den som vill navigera i en snabbt föränderlig värld.


Mer om Arash här: https://www.arashgilan.com/


Vill du slippa reklamen? Bli plusmedlem: https://plus.acast.com/s/vandra-med-henrik.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.